Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Dobbelt julekoncert

Dato
Onsdag d. 1. december 2021, kl. 19:30
Sted
Thyregod Kirke, Grundtvigs Pl 2, 7323 Give

Grundet corona restriktionerne har vi ikke kunnet holde julekoncert sidste år. Sidste efterår var det meningen, at Kurts Kor og Midtjysk Kammerkor begge skulle give koncert i Thyregod Kirke. Det skal I ikke snydes for i år, derfor bliver der mulighed for at få dobbelt op på koncertoplevelsen. Disse to kor giver nemlig koncert samme aften. Det bliver en rigtig spændende og hyggelig aften med optakt til julen.

 

Kurts Kor er et blandet kor med fire-stemmighed fordelt på de ca 32 medlemmer, der er i koret. De har eksisteret  siden 1986 med rod i Thyregod, men har nu base i HUSET i Give.

Oprindeligt var repertoiret med rytmisk tilsnit, men efterhånden er det nu blevet et repertoire med nye som ældre sange og viser af meget blandet karakter.

 


Midtjysk Kammerkor blev grundlagt i 2011 af dirigent Søren Birch, på opfordring af flere nytilflyttede sangere, der ønskede at synge i et nyt og mindre kor i Viborg.  

De er et forholdsvis lille kammerkor bestående af p.t. 20 dygtige og rutinerede korsangere. De stræber efter høj musikalsk kvalitet inden for den klassiske kortradition, og koncentrerer derfor en stor del af korarbejdet omkring smuk lyd og stor flot klang. Målet er at dyrke klassisk kormusik på højeste niveau. Repertoiret ligger primært indenfor det, der kan kaldes den lyriske tone. Dansk og nordisk kormusik er i højsædet, men de synger også musik fra mange forskellige egne af verden.

I løbet af året har koret adskillige koncerter fortrinsvis á cappella koncerter men også koncerter med orkester og solister.

Geografisk kommer koret både fra midt- og østjylland såsom Viborg, Skive, Silkeborg og Aarhus. Men interessen og ambitionen er den samme: at give publikum en fin musikalsk oplevelse.


Arrangementet er gratis.