×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 16. maj 2020, kl. 10:00

Brun sovs og frikadeller - dansk identitet i en globaliseret verden

I disse dage er mange optaget af, hvad det vil sige at være dansk. Hvordan definerer man en dansker? Hvad forstår man ved en moderne national dansk identitet i en globaliseret verden? Hvori adskiller danskerne sig fra tyskerne, franskmændene, englænderne o.a.? Disse og mange andre spørgsmål vil blive belyst i jagten på at finde vore danske rødder og værdier.

Jørn Buch er lektor på University College Syddanmark, men har i en årrække været specialmedarbejder på DR-Danmarks Radio i grænselandsforhold, mindretalsproblemer og dansk-tyske forhold. Han har arbejdet for FUEN, Federal Union og European Nationalities, og har på vegne af Sønderjyllands Amt bl.a. i Ungarn lavet kurser om europæiske værdier, nationale identiteter og mindretalsforhold i Europa. Han modtog i 1992 Sprogforeningens Pressepris.

Tilmelding til højskoledagen er senest onsdag den 13. maj til Vibeke Aagaard Jæger på tlf. 2910 4022 eller mail thyregodvestersogne@gmail.com. Prisen er 100 kr. og er inklusiv formiddagskaffe og frokost. Der kan betales kontant i Kirkehuset eller på mobilepay 40412 (Skriv i kommentarfeltet: Højskoledag). 

DETTE ARRANGEMENT ER AFLYST!
Sted Borgergade 4, 7323 Give