×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 29. september 2019, kl. 16:00

Siden 2010 har AkadeMidt, egnens lokale musikforening med rødder i den tidlige musik, præsenteret en vifte af specialkoncerter og operaer i samarbejde med egnens kirker, museer m.m. Denne sæson bliver foreningens sidste, og ved denne koncert siger AkadeMidt tak for de mange års gode samarbejde med Vester Kirke. 

”Duo al Dente” spiller på barok- og renæssancemusik for lut, theorbe, forskellige blokfløjter og sopran og er ved denne koncert i selskab med sopranen Anna Wierød. Duoen med Kirsten Lund Jensen på blokfløjter og Per Weile Bak på lut og theobe er uddannet på konservatorier i Danmark, London og Leipzig og har i 15 år markeret sig i dansk musikliv med hundredvis af engagementer og anmelderroste cd-indspilninger. 

Anna Wierød har som AkadeMidts faste sanger optrådt her i området i forbindelse med ”Vandreture På Sporet”, Händels ”Messias”, ”Opera i Badeland” m.m. Hun er klassisk sopransolist med speciale i tidlig musik fra konservatorierne i Århus, Bremen og Basel og synger til daglig i DR Koncertkoret og Balthasar Neumann Chor. Desuden optræder hun hvert år som solist og ensemblesanger i talrige koncerter rundt om i Europa. 

Til koncerten i Vester Kirke har ”Duo al Dente” og Anna sammensat et spændende program med renæssancesange af John Dowland, baroksange af Telemann og musik af mere folkemusisk karakter.

Medvirkende
Duo Al Dente og Anna Wierød
Sted Vester Møllevej 6, 7323 Give