×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 27. oktober 2019, kl. 16:00

At Vibeke Aagaard Jæger er en fantastisk kirkesanger ved alle, som kommer i Thyregod og Vester Kirker. Men denne søndag eftermiddag er der mulighed for at opleve en helt anden musikalsk side af Vibeke, når hun og Terkel Skibdahl giver koncert i Thyregod Kirke. 

Sammen dannede de for et år siden duoen ”Calulah” med inspiration fra blandt andre Lukas Graham og Alex Vargas. Derudover har de en forkærlighed for Sanne Salomonsen, Mads Langer og Michael Jackson, og de har til denne koncert valgt nogle sange, som passer ind i kirkerummets klanglige muligheder - samtidig med, at der ligger en historie bag. Vibeke synger og spiller tværfløjte, mens Terkel Skibdahl spiller klaver, guitar og mundharpe. 

Trods arbejdet som kirkesanger er Vibeke meget rytmisk funderet og eksperimenterer meget med sin stemme i form af improvisation og frie fortolkninger. Hun har læst musikvidenskab på Aalborg Universitet, hvor arbejdet med kor har fyldt en del. 

Terkel er folkeskolelærer i musik og har i mange år undervist børnekor og sammenspil. Han har i næsten et årti spillet i band som guitarist og korsanger men udfolder sig nu primært på klaveret.

Der er gratis adgang til koncerten.

Sted Grundtvigs Pl 2, 7323 Give