Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

UDSKUDT TIL EFTERÅRET! Saxofon & Orgel i Thyregod Kirke

Dato
Torsdag d. 21. januar 2021, kl. 19:00
Sted
Thyregod Kirke, Grundtvigs Pl, 7323 Give

Saxofonist Michael H. Lund er blandt andet assistent i Århus Symfoniorkester, og Randi E. Mortensen er domorganist i Skt. Knuds Kirke, Odense. Sammen udgør de duoen Saxofon & Orgel, som efter en aflyst koncert i 2020 denne aften prøver igen. De giver koncert i Thyregod Kirke med den usædvanlige kombination af instrumenter. Især den franske musik passer godt til kombinationen af saxofon og orgel, og ved koncerten i Thyregod Kirke vil der bl.a. være fransk musik på programmet med Francis Poulencs festlige og virtuose Suite Francais. Koncerten byder også på udvalgte satser fra Tchaikovskys kendte Nøddeknækker suite, samt stemningsfuld nordisk musik. Et festligt program som kan være med til at sætte det nye år i gang.

Duoen, der har spillet sammen siden 1990, ser det som sin opgave at formidle den traditionelle kirkemusik på en ny og vedkommende måde. Desuden samarbejder de med nulevende danske og svenske komponister, som via støtte fra NOMUS har skrevet værker specielt til saxofon og orgel.

TILMELDING: Tilmelding efter først-til-mølle- princippet skal ske til sognepræst Gitte B. Lorentzen på mail: GBLO@km.dk eller telefon 5155 4022.

COVID-19 hensyn: Vi må være 76 til arrangementet i Thyregod Kirke. Vi anbefaler, at man bærer maske. Der er håndsprit i våbenhuset.