Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST Julekoncert - Bergcrantz/Fjeldsted/Havelund Trio

Dato
Torsdag d. 17. december 2020, kl. 19:30
Sted
Thyregod Kirke, Grundtvigs Pl, 7323 Give

Denne trio bestående af bas, cello og 2 sangstemmer er en spændende ny konstellation, hvor tre fremadstormende unge musikere med baggrunde i klassisk musik, folkemusik og jazz spiller koncert med julen i centrum.

Denne aften spiller trioen et repertoire bestående af bl.a. svenske og danske julesalmer, julefolkeviser, Christmas Carols, julejazz + egne numre.

COVID-19 hensyn: Der kan være 30 til arrangementet i Thyregod Kirke. Vi anbefaler, at man bærer maske. Der er håndsprit i våbenhuset.

Tilmelding efter først-til-mølle skal ske til sognepræst Gitte B. Lorentzen på mail: GBLO@km.dk eller telefon 5155 4022. Arrangementet er gratis.


Trioen består af Iris Bergcrantz(vocal), Anders Fjeldsted(bas) og Lea Havelund(cello og vocal).

Den svenske sangerinde og komponist IRIS BERGCRANTZ er blevet fremhævet for sin gribende indlevelsesevne og klangrige stemme. Hun har udgivet to album i eget navn: ’Different Universe’ og ’Young Dreams’, som begge blev mødt af begejstrede anmeldelser. ’Young Dreams’ blev nomineret til en Danish Music Award for bedste vokaljazz-album 2020.   

Iris har optrådt på scener som A-Trane i Berlin, Rochester International Jazz Festival (New York State) London Á Capella Festival og i det meste af Europa. Iris blev med gruppen Åkervinda nomineret for en svensk Grammy 2019.

Sagt om Iris: ”En ny svensk jazzsensation,”  ”A force of nature” og ”One of the most exciting new arrivals in the contemporary jazz scene.”

 ANDERS FJELDSTED er inden for de sidste år blevet en af sin generations mest efterspurgte bassister. Han har spillet med en lang række store danske og udenlandske jazznavne, herunder Rodney Green, Carsten Dahl, Anders Bergcrantz, Dado Moroni, George Garzone og Alvin Queen. Han var i 2017 en af modtagerne af Bent Jædig-Prisen og har turneret i store dele af verden. Hans sekstet består af seks af landets stærkeste jazzstemmer. I sommeren 2018 vandt gruppen den prestigefyldte Getxo International Jazz Contest og i efteråret og foråret skal gruppen spille på festivaler i Spanien, Belgien og i Skandinavien. Gruppen udgav i 2019 en liveplade på et spansk pladeselskab og en studieplade på det danske marked.

 Cellisten og sangerinden LEA HAVELUND har skabt et helt nyt poetisk og virtuost univers, hvor stemmen varmt blander sig med celloen. Hendes klassiske master-uddannelse, hendes instinktive musikalitet og gode øre for al slags musik gør hende desuden til en original komponist og arrangør. Resultatet er en lyd, som ikke før er hørt. Lea har som hovedkraft medvirket i talrige musikforestillinger blandt andet på Østre Gasværk, Folketeateret, Malmø Stadsteater og det Kongelige Teater. Hun har desuden spillet med folkemusikgruppen Over Sundet og med Bo Stiefs New Dreams Trio med Poul Halberg og med Alex Riel. Lea har spillet i Odense Symfoniorkester og har mange store solokoncerter i de nordiske lande bag sig.                                          

Sagt om Lea: ”Cellist Lea Havelund Rasmussen is indeed a melodic force to be reckoned with…”