Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert med Saxofon & Orgel

Dato
Torsdag d. 11. november 2021, kl. 19:00
Sted
Thyregod Kirke, Grundtvigs Pl 2, 7323 Give

Ved koncerten i Thyregod Kirke vil der bl.a. være fransk musik på programmet med Francis Poulencs festlige og virtuose Suite Francais, samt satser fra J.S. Bach’s kendte solosuite nr. 1 for cello, dog her i en udgave for saxofon solo. Desuden er der stemningsfuld nordisk musik ved koncerten. Med kombinationen saxofon & orgel kan vi præsentere en spændende og utraditionel duo inden for kirkemusikken.

Vort samarbejde startede med en koncert i konservatorieregi, i marts 1990. Som følge af en meget positiv respons på denne første koncert, og vor egen oplevelse af de to instrumenters fine klanglige sammensmeltning, besluttede vi at fortsætte vort samspil. Dette har nu udviklet sig til en seriøst arbejdende duo med en aktiv koncertvirksomhed.

Vi betragter det som en væsentlig opgave og udfordring at bidrage til formidlingen af den traditionelle kirkemusik på en ny og vedkommende måde. Tillige ønsker vi at introducere, og dermed virke for udbredelse og øget kendskab til, en anderledes og mindre etableret del af det kirkemusikalske repertoire.

Michael H. Lund, Diplomeksamen i saxofon fra Det Jydske Musikkonservatorium 1994. Elev af Lars Borup. 1992-93 studieophold ved Stockholms Musikhögskola hos Christer Johnsson. Har endvidere deltaget i mesterkurser i Sverige og Frankrig samt medvirket ved koncerter i radio og TV. Har turneret i Norge, Sverige, Estland, Tyskland, Frankrig, England, Canada, Holland, Schweiz, Japan og Argentina.

Randi E. Mortensen, Domorganist i Skt. Knuds Kirke, Odense. Kirkemusikalsk Diplomeksamen fra det Jydske Musikkonservatorium juni 1995. Elev af Domorganist Anders Riber og John Frandsen. Juni 1995 optaget i solistklassen samme sted.1995-96 studieophold ved Akademie für Schul- und Kirchenmusik hos Monica Henking, Luzern, Schweiz. Debutkoncert oktober 1997. Har deltaget i mesterkurser hos David Sanger, Jon Laukvik og Michael Radulescu, samt i International Summer Academy for Organists i Haarlem, Holland 1994. Har medvirket i koncertoptagelse af ny dansk musik til DR. Har turneret i Norge, Sverige, Holland, Canada, Schweiz og Frankrig.